Tuesday, December 02, 2008

Hari Keluarga 2008.....


Sabtu lepas Pak Yob dengan Ziyad joint Hari Keluarga....asalnya memang daftar sekeluarga, kebetulan pada hari yang sama Mak Yong kena bertugas di Kenduri Bos besar dia, maka kami berdua sahajalah yang dapat hadir...zaheera? nanny dia tolong jaga. Selain diberi portfolia kecil yang memaksa Pak Yob joint jugak event ini ialah sebab nak bagi pengalaman naik bas kat ziyad...asyik "berlakon" jadi geng bas sekolah je. Maka Ziyad pun pontenglah kelas Smart Reader dia....apa nak buat..setiap pengalaman itu juga merupakan proses pembelajaran jugak kan.





Ziyad dapat hadiah untuk pertandingan mewarna..
walaupun hanya kepala beruang saja yang ada kaler.



Upah setelah "penat" mewarna....Air Batu Campur...ngamuk mummy dia
bila tau ziyad makan ABC...he..he..





5 comments:

indica said...
This comment has been removed by the author.
indica said...

Nampak hadiah yg ziyad menang je..ko tak menang ke bowling buah kelapa? Aku harap permainan tradisi ini masih dikekalkan...

Pak Yob said...

boling kelapa tetap ada...tapi aku tak menang la...sampai peringkat stepledder je...pastu kalah dengan jatuhan tiga pin botol air mineral...

McBudu said...

Aku biasa jugak sessi warna mewarna ni, tapi masa tu aku tengok mak bapak yang banyak mewarna berbanding anak-anak!

ueya said...

Amboi ziyad siap bertai-chi.Seronok and meriah je nampak family day ni..next year forsure tak buat dah tu. Tak merasa le ueya next yaer nak join..