Thursday, December 22, 2005

Tokey Jam....

hari ini aku terima 3 anugerah......setiap anugerah tu berupa seutas Jam tangan...so semua sekali aku dapat 3 utas jam tangan....apa aku nak buat dengan jam tangan lelaki banyak2 tu...kalau lain2 model takpa...nasib baik ada sorang staff perempuan yang dapat 2 anugerah...so aku tukar ngan dia satu jam pompuan....dapat la aku 2 jam tangan lelaki ngan 1 jam tangan perempuan....bolehla aku "hadiah"kan pulak kat bini aku....anak aku si Ziyad tu satu..so cukupla dapat sorang satu ..he..he..















Ada rupa tokey jam tak? ke tukang jam....















Aku dengan jam2 "free" ku....he.he..

3 comments:

sarahjiha said...

Tokey jam..okey sikit kot dari pen dulu tu..sungguh tak rasa pun pen tu worth RM100..macam poyo je..kalau jam boleh juga tukar-tukarkan..pen tu ntah la sampai sekarang masih dok dalam kotak..BTW Mr Mangga..APC dapat jam kan..sampai setakat ni tak taula apa dah jadi dengan jam saya..tak de sesapa pun yang mention pasal jam tu..mana mau tanya????

indica said...

Jgn gadai pulak..dah dapat byk jam-jam baru ...jam2 lama cam adidas, tissot tu ko hadiah le aku ke, atau sarahjiha yg sdg menunggu jam yg cam buah tak jatuh tu...

He he..sarahjiha, jam tu dorang simpan dulu, bila dah keje sampai 20 tahun nanti baru dikasi kpd kita..buat sementara waktu dorang bagi pin logo 35 thn dulu..

Pak Yob said...

mana boleh bagi kat ko...memang hobi aku kumpul jam....tak kira la mahal ke murah, elok lagi ke or dah jadi bangkai...asalkan jam..orang lain bleh kumpul setem ngan duit syiling..aku pun nak ada gak hobi bila orang tanya...sejak dari sekolah rendah lagi aku tak tau nak jawap apa bila cikgu tanya "apa hobi kamu?"....setiap kali cikgu tanya, setiap kali tu la jawapan aku berubah...sah2 aku kelentong cikgu tu..lagi satu pasal soalan "Apa cita-cita kamu bila dewasa?"...punyala kerap aku tukar jawapan samapi aku tak dapat nak recall apa yang aku jawap..