Thursday, October 13, 2005

Semalam di Alamanda.....


Semalam aku terpaksa "tuang" solat terawikh...bukan apa, susu anak abih..so aku p la beli kat Alamanda....p la shopping kat Carrefour sana, sambil intai2 peti ais ngan mesin basuh (maklumla nak masuk rumah baru...he..he..)...kebetulan kat situ ada plak diorang wat Best Buy...CD lagu RM5...aku belek2 jumpa CD "William Hung"...dah alang2 RM5, aku pun angkut la CD tu...on the way balik tu aku pasang dalam kereta....i tell u what...memang kelakau giler......memang terhibur...CD tu ada 14 trek...tapi selang beberapa lagu ada what he called Inspirational Thoughts about Passion, Perseverance and to be your self....memang mamat ni nyanyi dengan penuh confident and he do it his way....aku paling suka bila dia nyanyi lagu favourite aku " I believe I can Fly ", "Hotel California", "Can You Feel The Love Tonight" and "Y.M.C.A".....walaupun sumbang mambang aje ..memang betul2 best buy la CD ni.siap dapat DVD video lagi....so pada aku, kalau korang dapat nyanyi lebih baik dari si William ni memang u all can make albums there la..(wanna give a try Mr. Mangga? do your very own version of "Pamit" song)..peh tu aku sambar 3 lagi vcd cite melayu klasik....Setinggan (cite hantu jepun..masa aku kecik2 cite ni la yang paling seram penah aku tengok selain cite "Anita Dunia Ajaib"..sampai sejuk kaki2...), Si Luncai ( ni cite lawak ...badul, ayappan, mamhmud jun..aku memang peminat diorang ni..) Dr. Rushdi ( ni aku beli pasal aku kumpul cite P.Ramlee...cite ni blom ada dalam koleksi lagi so aku beli laa..)...hari ni aku cadang nak bukak posa kat McDonald la...satu kapla RM18...kira ok la tu..saja carik kelainan....

5 comments:

kingpebble said...

Hello! you have an interesting blog here. I'll be back!
Try making money site/blog. Has making money covered.
Worth a look, he says modestly.

Scott A. Edwards said...

Matt Asay joining as regular contributor to Open Resource
In an attempt to bring a bit of intellect to this blog, Matt Asay will be joining me here as a regular contributor in the very near future.
Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a not working site/blog. It pretty much covers not working related stuff.

Come and check it out if you get time, Scott :-)

indica said...

Ko ni mentang-mentang minat william hung...kawan-kawan pun orang puteh, siap letak gambo lagi kat ateh tu...

saralane5054 said...

I really enjoyed your blog. This is a cool Website Check it out now by Clicking Here . I know that you will find this WebSite Very Interesting Every one wants a Free LapTop Computer!

Anonymous said...

Rith,
Alag-alang kau dah gie alamanda tu tolong tengok-tengok kan rumah kak mazni sekali yee..selamat berposa..