Saturday, April 04, 2009

Apa ke halnya ni....

minggu lepas Pak Yob dihadiahkan set penjagaan muka dan bau-bauan dari Mak Yong....yang perfume tu tak kisah le sangat..memang dah lazim pun...dia punya perfume pak yob belikan...Pak Yob punya dia yang belikan...tapi kalau perfume abis time ujung bulan...nasib-nasib le...pecah tabung sendiri le. Tapi perfume kali ni agak aneh sekali.....200ml tu...ni dah kes nak save ni? mahu 3 tahun pakai tak abis tu.....



Yang bab penjagaan muka tu....pun sama gak...selama ni memang dia yang supply pun...kita orang jantan ni mana nak jaga semua tu...tapi kesian gak kat dia...tiap kali beli tak pernahnye abis pakai...seminggu je buat rutin tu...pas tu..haram...bukan apa..leceh..pas cuci nak lap..lepas lap nak tepek krim pulak....orang pompuan tahan le benda2 cam ni....anyaway, kali ni rasanya nak try "istiqamah" dengan benda-benda ni, ...maklumla...dah tua-tua ni..tapi selalunya bini tak suka laki melaram..ni lagi di galaknya kita melaram....haru betui...

2 comments:

McBudu said...

Hadiah-hadiah tu datang dengan mesage yang tersendiri yang antara lain (aku agaklah...)

i. Muka tu dah mula tak hensem, repairlah sikit
ii. Bau badan tu dah mula menyakitkan hidung, letaklah deodoran sikit
iii. Walaupun dah mula tua, penampilan kena jaga....

he he, itu lawak je... sebenor nyer member sayang kat lu tu brother!

Pak Yob said...

he..he.. aku pun rasa cam tu....tapi takleh wat selalu brader...teruk gua nak buat "hantaran" balas...barang2 pompuan ni tau la...macam bayar pakai pound sterling...